Sneakerhype disclaimer - SneakerHype | Sneaker Hype
100% authentiek en gloednieuw
Shop now. Pay with Klarna.
Gratis verzending vanaf €250
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  100% authentiek en gloednieuw
  Shop now. Pay with Klarna.
  Gratis verzending vanaf €250

  Disclaimer

  Disclaimer:

  1. Aansprakelijkheid voor Inhoud

  Artikel 1.1: Sneakerhype streeft ernaar om de informatie op haar website zo actueel en accuraat mogelijk te houden. Echter, door onvoorspelbare marktbewegingen en beperkte voorraden, kunnen prijzen, beschikbaarheid en productgegevens soms onvolledig of onjuist zijn.

  Artikel 1.2: Sneakerhype is niet aansprakelijk voor eventuele programmeer- of typefouten op de website, en dergelijke fouten vormen geen basis voor het aangaan van een overeenkomst of contractuele verbintenis.

   

  2. Aansprakelijkheid voor Derde Partijen

  Artikel 2.1: Sneakerhype is niet verantwoordelijk voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit de handelingen of nalatigheden van derden in relatie tot de website.


  3. Intellectuele Eigendomsrechten

  Artikel 3.1: Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van de website liggen bij Sneakerhype en/of haar licentiegevers.

  Artikel 3.2: De inhoud van deze website is beschikbaar onder de Creative Commons Attribution 4.0 Licentie, tenzij anders vermeld.


  4. Wijzigingen in de Disclaimer

  Artikel 4.1: Sneakerhype behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.


  5. Gebruik van Gebruikersbijdragen

  Artikel 5.1: Bijdragen van gebruikers aan de website, zoals recensies of commentaren, kunnen door Sneakerhype gebruikt worden voor marketingdoeleinden, zoals in testimonials.

  6. Juridische Jurisdictie

  Artikel 6.1: De disclaimer en het gebruik van deze website zijn onderworpen aan de wetten van Nederland. Elk geschil in verband met de website of disclaimer zal worden beslecht volgens Nederlands recht.

  For all other questions

  Review LogoWij scoren een op

  Sneakerhype

  Laan van Meerdervoort 52 D
  The Hague
  Netherlands Bekijk op Google Maps

  KVK: 81510101
  BTW: NL862120664B01

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »