The SneakerHype | Disclaimer - SneakerHype | Sneaker Hype
100% authentiek en gloednieuw
Shop now. Pay with Klarna.
Gratis verzending vanaf €250
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  100% authentiek en gloednieuw
  Shop now. Pay with Klarna.
  Gratis verzending vanaf €250

  Disclaimer

  Disclaimer voor The Sneakerhype

   

  The Sneakerhype, ook te noemen als The Sneakerhype.nl, verleent je hierbij toegang tot Thesneakerhype.nl ("de Website") en nodigt u uit om de door ons aangeboden goederen te kopen. The Sneakerhype behoudt zich het recht voor om zonder aankondiging een deel van de inhoud op de website te wijzigen / verwijderen.   Aansprakelijkheid

   

  The Sneakerhype spant zich maximaal in om de Website zo vaak mogelijk bij te werken en aan te vullen. Door onvoorspelbare markt bewegingen, plotselinge veranderingen en beperkte hoeveelheden is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Deze materialen kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande mededeling van The Sneakerhype. Specifiek met betrekking tot prijzen en andere informatie over producten op de Website.Wij zijn niet aansprakelijk voor kennelijke programmeer fouten of typefouten. Op basis van dergelijke fouten kun je geen claim indienen omdat er een overeenkomst is aangegaan met The Sneakerhype. The Sneakerhype neemt geen enkele verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid voor eventuele schade veroorzaakt door derden op de Website. Deze kan eventueel geclaimd worden bij de derde partij.

   

  Copyrights

   

  Alle intellectuele eigendomsrechten op deze materialen berusten bij The Sneakerhype en haar licentiegevers. De inhoud van de Website wordt beschikbaar gesteld onder de Creative Commons Attribution 4.0 Licentie, tenzij anders aangegeven voor specifieke materialen. Overig Deze disclaimer kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. 

   

  Overig

   

  Deze disclaimer kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. 

   

   

  For all other questions

  Review LogoWij scoren een op

  The SneakerHype

  The Hague
  Netherlands Bekijk op Google Maps

  Email: [email protected]
  KVK: 81510101
  BTW: NL862120664B01

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »