adidas Handball Spezial 'Black Gum'

Sale price€179,95
Choose your size: 36

Choose your size

📦 Shipped within and

fingerprint-simple
Authentic Products
arrow-u-down-left
Returns Possible
smiley
Personal service
seal-check
Trusted Seller

💡 Hoe kunnen we je helpen?

Om jou te helpen bij het vinden van jouw perfecte match, hebben we een handige maatgids gemaakt. Als u nog steeds hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.
De levertijd varieert per schoen en kan worden gezien wanneer je op de gewenste maat klikt. Als het niet specifiek wordt aangegeven, kun je een levertijd verwachten van 5-10 dagen werkdagen. Producten gemarkeerd met "48H" worden binnen maximaal twee werkdagen verzonden.
Heb je nogsteeds een vraagje? Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
user-circle
Contact ons :)

#NoFakeSneakers

Alle producten worden professioneel gecontroleerd op alle kwaliteits- en authenticiteitsnormen. Lees hier meer over onze authenticiteit.

Niet helemaal tevreden?

Geen probleem, retourneren is gemakkelijk. (Niet gratis) Houd het Sneakerhype-label aan de sneakers bevestigd om te kunnen retouren

Sneakerhype Community

Hier kom jij om de hoek kijken! Onze crew, ons eigen sneakersfamilie. Het zijn jouw avonturen, jouw sneakergekte en de liefde voor die kicks die ons vormen. Samen delen we de nieuwste tips, de vetste drops, en natuurlijk onze ontembare passie voor sneakers en de verhalen die ze zo bijzonder maken. Want hand in hand zijn we onoverwinnelijk. Doe je mee? schrijf je hieronder in!